Direktlänk till inlägg 10 december 2014
Efter ett arbetspass i ladugården så fortsatte matlagningen med en helt vanlig "Jansson" och till det de saftiga köttbullarna och hemmagjord rödbetssallad (inlagda rödbetor, äpple, rödlök, majonnäs, creme fraiche, salt och peppar). Helt klart värt att göra egen med fräscha råvaror och så mycket ekologiskt som möjligt. Efter att ha gjort rätt många köttbullsmackor med eldoradokladd på förra arbetsplatsen så smakar denna fantastiskt!
Sambons betyg: Mmmm de vante dumt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|