Citronpepprad lax, oskalad klyftpotatis, gårdagens rester av grekisk sallad och tzatziki. Dags att sänka standarden på vardagsmaten så man inte börjar inbilla sig att livet är en fest.
Fjärilspastan med peston, tomaterna, oliverna, kycklingen och majsen.
vitlöksbröd och yoghurt/kvarg dipp med sweetchili.
Vin: Soluna, Argentina.
Jag är nöjd med sambons insats som vattenkokare, tomatskärare, majspåhällare och diskare. ...
Fjärilspastan med peston, tomaterna, oliverna, kycklingen och majsen.
vitlöksbröd och yoghurt/kvarg dipp med sweetchili.
Jag är nöjd med sambons insats som vattenkokare, tomatskärare, majspåhällare och diskare. ...
Efter frysstädning fick det bli kräftskiva inför uppesittarkvällen.
Till efterrätt blir det en marängsviss med hemmagjorda maränger förstås.
Det gäller att töja magsäcken inför morgondagen. ...
Smakrikt, smörigt potatismos kryddat med salt, vitpeppar och smaksatt med gräslök.
Till detta serveras Scans köttbullar och Koskenkorvar lagrade i frys sedan 2012.
Mmm.. Då har jag testat det också. ...
Ikväll var "filmgänget" på besök.
Det blev kycklingspett med lök, paprika och färska champinjoner, en grekisk sallad, Tzatziki och vitlöksbröd. Till dessert chokladpudding med grädde, björnbärsmousse med marängbokstäver och en bit "nougat". (...