Vi startar upp fredagen med bakning av lussekatter, tanken var att designa snygga stjärnbullar men blev nåt enögt istället... Å sen (med kopaus osv) en potatisgratäng med färggrann port salut på toppen, lövbiff, morotstzatziki och till detta ett snyggt rödvin. Fredag, Tadaa!
Fjärilspastan med peston, tomaterna, oliverna, kycklingen och majsen.
vitlöksbröd och yoghurt/kvarg dipp med sweetchili.
Vin: Soluna, Argentina.
Jag är nöjd med sambons insats som vattenkokare, tomatskärare, majspåhällare och diskare. ...
Fjärilspastan med peston, tomaterna, oliverna, kycklingen och majsen.
vitlöksbröd och yoghurt/kvarg dipp med sweetchili.
Jag är nöjd med sambons insats som vattenkokare, tomatskärare, majspåhällare och diskare. ...
Efter frysstädning fick det bli kräftskiva inför uppesittarkvällen.
Till efterrätt blir det en marängsviss med hemmagjorda maränger förstås.
Det gäller att töja magsäcken inför morgondagen. ...
Smakrikt, smörigt potatismos kryddat med salt, vitpeppar och smaksatt med gräslök.
Till detta serveras Scans köttbullar och Koskenkorvar lagrade i frys sedan 2012.
Mmm.. Då har jag testat det också. ...
Ikväll njuter vi av
Citronpepprad lax, oskalad klyftpotatis, gårdagens rester av grekisk sallad och tzatziki. Dags att sänka standarden på vardagsmaten så man inte börjar inbilla sig att livet är en fest. ...